top of page

FLOWJOOGA

Flowjooga tai vinyasa flow on virtaavasti etenevä energisoiva harjoitus, jossa hengitys ja turvallisesti linjatut jooga-asennot (asanat) yhdistetään dynaamisiksi liikesarjoiksi. Tunneilla asanat rakennetaan turvallisesti, huolellisesti omaa kuntoa kunnioittaen ja saat aina asanoille vaihtoehtoja.

Tunnit sopivat kaiken tasoisille joogeille.

YINJOOGA

Yinjooga on palauttavaa ja restoratiivista harjoittelua. Tunneilla tehdään rauhallisia ja pitkiä venytyksiä erilaisia apuvälineitä käyttäen, joten tunti sopii kaiken tasoisille liikkujille. Rauhallisen yin-harjoituksen avulla stimuloimme kehon meridiaaneja eli energiakanavia ja autamme kehoa palautumaan sekä rentoutumaan. Olennainen osa tuntia on mielen rauhoittaminen ja hetkeen pysähtyminen.

PHYSIO PILATES

(Tunti tällä hetkellä tauolla.)

Pilates perustuu Joseph Pilateksen luomaan kehonhallintamenetelmään, jonka tavoitteena on
kehittää voimaa, liikkuvuutta ja hyvää oloa. PhysioPilates-tunnit ovat verrattavissa tavalliseen
pilatesharjoitteluun, mutta ohjaajana toimii aina PhysioPilates-ohjaajakoulutuksen saanut
fysioterapeutti.

Vaikka tunneilla tehdään keskittymistä ja tarkkuutta vaativia
harjoitteita, ei niillä kuitenkaan unohdeta hyvää fiilistä ja liikkeen virtaamista.

Tunneille ovat tervetulleita niin vasta-alkajat kuin jo hieman pilatesta harjoitelleet.

PILATES

Pilates on kokonaisvaltainen fyysinen harjoittelumuoto, joka perustuu kehon ja mielen yhteistyöhön, ja antaa työkaluja jokapäiväiseen, elinvoimaiseen elämään. Tunneilla yhdistetään niin klassista kuin uudempaa pilatesta, jotta se olisi enemmän nykyiseen tutkimustietoon ja osallistujien yksilöllisiin tarpeisiin soveltuvaa harjoittelua. Parasta pilateksessa on sen kokonaisvaltaisuus ja jokaisen kehon yksilöllisten erojen huomioiminen ja tarpeiden tunnistaminen.

Tunneilla harjoitellaan keskittyneesti ja tarkasti omaa kehoa kuunnellen. Tunneilla on tarkoitus oppia omasta kehosta lisää avoimin mielin ja omaan tahtiin.
Tunti sopii hyvin ensikertalaisille ja jo pilatekseen tutustuneille.

BARRE

Huippusuosittu Barre on yhdistelmä balettia, joogaa ja pilatesta. Yksinkertaiset, mutta tehokkaat liikkeet vahvistavat pakaroita, reisiä sekä keskivartaloa, ja tuo varmasti hien pintaan. Barre kehittää syviä, ryhtiä tukevia lihaksia ja kestävyysvoimaa, parantaen myös liikkuvuutta ja koordinaatiota.
Osa liikkeistä tehdään balettitankoa apuna käyttäen ja osa jumppamatolla. Sinulla ei tarvitse olla minkäänlaista aiempaa tanssitaustaa osallistuaksesi tunnille.

SLOW FLOW

SlowFlow on rauhallinen joogatunti. Tunnilla edetään virtaavasti asennosta toiseen. Harjoitus vahvistaa ja avaa kehoa hengityksen ja turvallisesti linjattujen asanoiden avulla.

Dynaaminen, mutta rauhallinen harjoitus kehittää monipuolisesti voimaa, liikkuvuutta ja tasapainoa.

Tunti sopii hyvin myös aloitteleville joogeille.

SOOLO LATTARI

Soolo Lattareissa tanssitaan yksin ilman paria. Tansseina ​voi olla mm. salsa, samba​, cha cha​ ja tango​. Tunneilla voidaan keskittyä vain yhteen latinalaistanssiin tai tanssia useampaa tanssia. Rytmikäs lattarimusiikki tempaa mukaansa ja pistää lantion keinumaan.​

Tanssi kehittää ​monipuolisesti​ sekä kehoa että mieltä. Se parantaa kokonaisvaltaista kehonhallintaa ja vapauttaa mieltä stressistä. Tanssi parantaa myös liikkuvuutta ja tasapainoa​.

YIN & YANG 

Yin & Yang joogatunti yhdistää monipuolisesti kaksi toisiaan täydentävää vastavoimaa: energisen, vahvistavan ja virtaavan flowjoogan sekä palauttavat ja syvärentouttavat yin-asennot. Yang osuudessa liikutaan rauhallisesti asennosta toiseen vahvistaen kehoa monipuolisesti.

Yin asennoissa viipyillään pidempään saavuttaen harjoituksen vaikutukset syvemmin. Tämä tasapainottava ja harmoninen harjoitus kehittää toisaalta liikkuvuutta, voimaa ja tasapainoa, mutta myös rauhoittaa hermostoa, poistaa stressiä ja tarjoaa vastapainoa aktiiviseen arkeen.

SOOLO LATTARI KESKITASO

(Tunti tällä hetkellä tauolla.)

Soolo Lattareissa tanssitaan yksin ilman paria. Tanssina voi olla mm. salsa, samba, cha cha ja rumba. Jatkotunti tarjoaa hieman lisähaastetta askelsarjojen ja rytmitysten suhteen. Tunnin alussa lyhyt lämmittely jonka jälkeen rakennetaan ja tanssitaan koreografiaa. Tunnilla keskitytään yhteen tanssiin.

Tunti sopii jo aiemmin tanssineille.

YIN TONICS®

Yin Tonics® on yinjoogaa, jonka eri sarjat tonifioivat eli vahvistavat kehoa ja mieltä kiinalaisen lääketieteen ja joogan opein. Sarjat on rakennettu tukemaan nimensä mukaista tavoitetta, yhdistäen meridiaanivenytykset (asanat), akupainannan sekä pranayaman.

Tällä hetkellä teemme vaihdellen kolmea eri sarjaa:

Immuniteetti Tonic

Hormonit Tonic

Tunteet Tonic

Varausjärjestelmässä olevasta tuntinimikkeestä käy ilmi sarja jota tunnilla tehdään.

bottom of page