top of page
HYVINVOINTIMATKAT 2024

11.-15.9.  Split, Kroatia

29.12.2024-5.1.2025 Teneriffa, Espanja

Aamun joogatunti
Suvin joogatunti
Salsatunti
Illan barretunti
Illan Barretunti
Pilates
Joogatunti auringonlaskussa
Ryhmäkuva kevät '23
Jooga
Pilates
Ryhmäkuva syksy '23
Aamujooga
Iltajooga
Split Wellness.png

Split Wellness

  • Instagram
  • Facebook

" Tämä wellnessmatka ylitti odotukset. Olette hurjan ammattitaitoisia, sydämellisiä ja kerrassaan valloittavia persoonia. "

" Kokonaisuus oli oikein hyvä; monipuolisuudesta iso plussa! Oli ihanaa, että mukana oli myös sitä lempeää liikettä, joka arjessa niin usein jää muka kiireessä. "

" Tunneilla sai jokainen tehdä oman tason mukaan. Energisoitunut ja inspiroitunut olo tuntien jälkeen. Osaavat ja ammattiatitoiset ohjaajat. "

" Erittäin hyvät sisällöt ja tuntien rytmitys toimi hyvin. Molemmat ohjaajat olitte todella ammattiatitoisia, huomaavaisia ja ystävällisiä. Ihana hotelli, hyvä sijainti. "

SPLIT WELLNESS -hyvinvointimatka
syksy 11.-15.9.2024
Matka toteutuu, ilmoittaudu mukaan 31.7. mennessä.

Hotellimme sijaitsee upealla ja rauhallisella Podstranan rannikolla, hieman Splitin keskustan ulkopuolella. Aamuisin voit pulahtaa kristallinkirkkaaseen Adrianmereen ja iltaisin nauttia upeista auringonlaskuista hotellin rannalla.

Tällä matkalla voit yhdistää helposti ranta- ja kaupunkiloman. Splitin kiehtova vanhakaupunki ja kuvankaunis saaristo houkuttelevat päiväretkelle.

Vanhankaupungin sokkeloiset kadut ovat ainutlaatuinen historiallinen labyrintti, sekoitus 300-luvun vaihteessa rakennettua roomalaista palatsia ja sen sisälle 1400-luvulla noussutta venetsialaiskaupunkia.

Vanhankaupungin ja meren välissä kulkee rantapromenadi Riva, kaupunkilaisten yhteinen olohuone, jossa on mukava istuskella kahviloiden terasseilla ohikulkijoita katselemassa.

Matkalle voit lähteä yhdessä ystävän tai puolison kanssa tai yhtä hyvin yksin.

Hotellin miljöö tarjoaa täydelliset puitteet hyvinvointilomallesi. Jokainen pienikin

yksityiskohta on tarkkaan mietitty ja saat nauttia ajastasi kaikilla aisteillasi.

Ohjelma:

Matkan aikana voit osallistua Niinan ja Suvin ohjaamille tunneille. Monipuolisesta ohjelmasta löytyy tanssia, joogaa, pilatesta sekä barrea. Harjoitukset tehdään hotellin isolla kattoterassilla, josta avautuu upeat näkymät suoraan merelle.

Aloitamme päivän yhteisellä aamuharjoituksella ennen aamupalaa ja kokoonnumme iltaharjoitukseen illansuussa hyvissä ajoin ennen auringonlaskua. Viimeisen illan harjoitus pidetään hieman aikaisemmin, jotta ehdimme rauhassa valmistautua yhteiseen illanviettoon. Voit halutessasi jättää harjoituksia väliin ja osallistua juuri niin paljon tai vähän kuin haluat.

Harjoitusten kesto on n. 60-75 min.
Tuntien aikana annamme kaikille vaihtoehtoja, jotta jokainen löytää kuntotasolleen sopivan tason. Halutessasi voit tehdä kevyemmän/helpomman vaihtoehdon tai vaihtoehtoisesti haastaa itseäsi, jos siltä tuntuu. Tunnit ovat avoimen tason tunteja. Mukaan tarvitset oman joogamaton.

Hotellimme:
Yövymme perheomisteisessa, ekologisessa boutique hotellissa Podstranan alueella. Hotel Split**** on ekologisten hotellien edelläkävijä. Hotelli on suunniteltu ja rakennettu ympäristöystävällisin periaatteiden mukaan, erityisesti veden ja energian säästämisen osalta. Lähes päästötön kiinteistö on ansainnut ”Green Hotels-sertifikaatin”.
Ystävällinen henkilökunta toivottaa sinut sydämellisesti tervetulleeksi.

Jos haluat aloittaa lomasi aikaisemmin tai jatkaa sitä pidempään, wellness-matkalaisillamme on mahdollisuus varata huone sopimushintaan.

Ohjaajat:
Niina ja Suvi ovat liikunnanalan ammattilaisia ja työskennelleet monipuolisesti liikunnan parissa viimeiset 20 vuotta. Molempien ohjaustyyli on hyvin asiakaslähtöistä. Niina on syventynyt viime vuosina pilatekseen ja Suvi taas kouluttautunut joogan puolella. Molempia yhdistää rakkaus lattaritansseihin ja kilpatanssilattioita he ovat kiertäneet yhdessä jo lapsena. Molemmat ovat kouluttautuneet myös Barre-ohjaajiksi.

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi nauttimaan Split Wellness -matkallemme. Olemme tavoitettavissa koko matkan ajan, jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää.

Syksyn matkan hinta:
• kahden hengen Superior huone parvekkeella ja merinäköalalla, sisältäen runsaan a la carte aamiaisen - 207€ huone /yö
• kolmen hengen Superior huone parvekkeella ja merinäköalalla, sisältäen runsaan a la carte aamiaisen - 234€ huone /yö
• yhden hengen Superior huone parvekkeella ja merinäköalalla, sisältäen runsaan a la carte aamiaisen - 180€ huone /yö

• Lisäksi City tax n. 1,50€ per päivä /hlö

Matkan hinta ilman lentoja ja majoituksia on 295€ /hlö
Hinta säilyy samana, vaikka päättäisit osallistua vain osalle tunneista.

Hinta sisältää:
• Tervetulotilaisuus + smoothie makusi mukaan

• Yhteiset harjoitukset kahdesti päivässä (keskiviikkona ainoastaan iltaharjoitus, sunnuntaina ei harjoituksia)

• Yhteisen BBQ illallisen (ilman juomia) viimeisenä iltana hotellin kattoterassilla

• A la carte aamiaisen neljänä aamuna (to-su). Vaihtoehtoisesti aamiaisboxi sunnuntaiaamun lähtijöille.

• Aurinkotuolien käytön hotellin rannalla

Tarjolla on koko matkan ajan raikasta lähdevettä läheisestä Žrnovnican joesta, jolla voit täyttää oman juomapullosi hotellin aulassa.

Hinta ei sisällä:
• lentoja eikä majoitusta
• lentokenttäkuljetuksia

Sinulla on mahdollisuus osallistua omakustanteisesti yhteiseen retkeen, jonka teemme vanhaan kaupunkiin perjantaina.


OHJEET VARAUKSEN TEKEMISEEN:
• ilmoittaudu mukaan sähköpostilla
• saatuasi vahvistuksen, että matka toteutuu/mahdut matkalle mukaan, voit ostaa itsellesi lennot
• lähetämme vahvistuksen yhteydessä linkin hotellin varausta vartenIlmoittautuminen ja varausehdot:
Laita viestiä jos kaipaat lisätietoja tai ilmoittaudu heti mukaan sähköpostilla spilitwellness@gmail.com ja saat ohjeet varauksen tekemiseen.
Ilmoittautuminen on sitova eikä varausmaksua palauteta. Halutessasi voit siirtää paikkasi valitsemallesi henkilölle, jos et itse pääse osallistumaan matkalle.

Huolehdithan, että sinulla on voimassaoleva matkavakuutus.
Ethän osta lentoja, ennen kuin olet saanut vahvistuksen, että mahdut mukaan matkalle.

Varausmaksu 295€ erääntyy 7vrk kuluessa varauksen vahvistuksesta.
Mikäli matka perutaan järjestäjän puolesta tai force majeure- syystä, varaus- ja loppumaksu palautetaan asiakkaalle kokonaisuudessaan.

Suosituslennot:

Norwegian suorat lennot syyskuussa:
Helsinki - Split
Keskiviikko 11. syys 2024 08.30
Lento D82844

Split - Helsinki
Sunnuntai 15. syys 2024 09.30
Lento D82845

Split - Helsinki
Maanantai 16. syys 2024 13.00
Lento D82845

Split Wellness 3.pdf.PNG
Wellness-viikko Teneriffalla 29.12.2024-5.1.2025

Aloita uusi vuosi ihanalla hyvinvointilomalla Teneriffan auringon alla! Järjestämme toisen hyvinvointimatkan yhteistyössä Apollomatkojen kanssa.

Wellness-viikon ohjelmaan sisältyy pilatesta, barrea, joogaa ja tanssia – lähde siis mukaan nauttimaan ihanasta tunnelmasta, hyvästä olosta ja Teneriffan saaren vehreistä maisemista!

Tämä matka sopii kaiken tasoisille liikkujille. Niinan ja Suvin ohjaamilla tanssi-, jooga-, pilates- ja barre-tunneilla on tarjolla vaihtoehtoja, jotta jokainen löytää kuntotasolleen sopivan version. Halutessasi voit tehdä kevyemmän/helpomman vaihtoehdon tai vaihtoehtoisesti haastaa itseäsi, jos siltä tuntuu. Tunnit ovat avoimen tason tunteja. Viikon aikana on yhteensä 10 harjoituskertaa, joista osa on aamulla ja osa iltapäivällä. Saapumis- ja lähtöpäivinä ei ole harjoituksia, ja viikon aikana on yksi vapaa päivä, jolloin voit lähteä esimerkiksi tutustumaan Teneriffan nähtävyyksiin. 

 

Wellness-viikko järjestetään Teneriffan Callao Salvajen pienessä rannikkokaupungissa sijaitsevassa hotelli Atlantic Holidayssa. Elegantti hotelli sijaitsee aivan meren äärellä, ja pääsetkin treemaanaan vertaansa vailla olevissa maisemisa ihaillen Atlantin valtamerta ja vehreää La Gomeran saarta. Hotelli on sisustettu kauniiseen, skandinaaviseen tyyliin, ja hotellissa vallitsee todella rauhallinen ja seesteinen tunnelma, joka sopii loistavasti viikon fiilikseen!

Tunnit pidetään joko hotellin kattoterassilta, josta avautuu upea merimaisema, tai hotellin puutarhassa sijaitsevalla terassialueella. 

Hinta alk.  

1690€ /hlö kahden hengen huone

2000€ /hlö yhden hengen huone

Hinta sisältää lennot, lentokenttäkuljetukset, majoituksen, aamiaisen sekä 10 ohjattua harjoitusta.

Lisätietoa matkasta ja ohjeet ilmoittautumiseen löydät Apollomatkojen sivuilta tästä linkinstä.

Split Syksy
Teneriffa
bottom of page