top of page
IMG_7822.HEIC

SUVI KOPONEN

YTT550-joogaopettaja/joogaterapeutti, tanssinopettaja, Barre-ohjaaja, liikunnanohjaaja (LAT), yrittäjä

Olen Suvitanssi & Yogan perustaja, Helsingistä kotoisin oleva tanssija, tanssinopettaja ja joogaopettaja. Tanssi kuuluu vahvasti elämääni ja tanssitaustani tulee kilpatanssista. Kyseinen laji vei minut mukanaan jo pikkutyttönä. Suomen maajoukkueessa kilpailukokemusta vuosien varrella tuli niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Aktiivisen kilpauran jälkeen olen työskennellyt erilaisissa tanssiproduktioissa. Tanssi- ja joogatuntien lisäksi ohjaan monipuolisesti liikuntaa. Liikunnan ammattitutkinnon ja personal trainer -opinnot, suoritin Vuokatin Urheiluopistossa. Pyrin kehittämään ammattitaitoani aktiivisesti erilaisilla koulutuksilla. Joogaopettajaopinnot olen suorittanut Villa Mandalassa. RYT200-koulutuksen jälkeen halusin vielä syventää ymmärrystäni joogasta ja kehittää omaa osaamistani, jotta voisin auttaa asiakkaitani entistä paremmin. Niinpä luonnollinen jatkumo oli Mandalan Joogaopettajien 350h jatkokoulutus, josta valmistuin Joogaterapeutiksi.

Haluan kannustaa ihmisiä liikkumaan ja löytämään itselleen sopivan liikuntamuodon. Studiolla löydät minut joko salin puolelta tai respan takaa.

Olet lämpimästi tervetullut!

Vesa

VESA ROUVINEN

RYT500-joogaopettaja

Olen harrastanut joogaa noin viisitoista vuotta ja opettanut päätyökseni joogaa kohta viisi vuotta.

Haluan innostaa ihmisiä joogan pariin kehittämään niin voimaa, kuin liikkuvuutta, mutta ennen kaikkea päästämään hetkeksi kaikesta irti ja nauttimaan hetkestä.
Tunneillani on aina jokin teema, jota kohti rakennan tuntiani. Tunneilla asanat rakennetaan turvallisesti, huolellisesti omaa kuntoa kunnioittaen ja annan aina asanoille vaihtoehtoja.

Tunnit ovat rauhallisia ja mukana pysyy varmasti.

Nähdään tunneilla!

Katriina

KATRIINA POHJOLA

PhysioPilates-ohjaaja, barre-ohjaaja, Fysioterapeutti (AMK)

Yli kymmenen vuotta sitten osallistuin ensimmäiselle pilatestunnille ja se vei heti sydämeni. Olen koulutukseltani fysioterapeutti sekä pilates- ja barre-ohjaaja. Kiinnostukseni kohteet ovat äitiys- ja lantionpohjafysioterapiassa sekä työikäisten tuki-ja liikuntaelinvaivoissa.

 

Ohjaan pilatesryhmätuntien lisäksi yksityis- ja duotunteja. Ohjaajana huomioin jokaisen asiakkaan yksilönä ja pyrin luomaan tunneille energisen, mutta samanaikaisesti rauhallisen tunnelman. Harjoitteissa on vaikutteita klassisesta pilateksesta modernilla twistillä. Jokainen on tervetullut tunneilleni juuri sellaisena kuin on, omana itsenään.

Susa

SUSA MATSON

Tanssinopettaja

Löysin kilpatanssin kymmenvuotiaana, lajin parissa vierähti yli 20 vuotta. Vuosien saatossa mukaan tuli showtanssi ja harrastus muuttui työksi. Nykyisin opetan pääsääntöisesti paritansseja ja soolo lattareita. Opetusfilosofiani on rento meininki. Tärkeintä on miltä tanssi tuntuu ja jos se näyttää hyvältä niin se on plussaa!

Opetan Suvitanssi & Yogassa syksyn aikana teematunteja sekä workshoppeja.

Nähdään tanssilattialla!

Fanny.jpg

FANNY VAKKILA

RYT200-joogaopettaja, kehonhoitaja

Olen Fanny Vakkila, joogaohjaaja ja kehonhoitaja Helsingistä ja Karigasniemeltä. Kouluttauduin joogaopettajaksi vuonna 2019.

Jooga tarjosi minulle tekniikoita, joiden avulla pääsin syventämään yhteyttä itseeni ja luomaan tasapainoa omaan elämääni. Luonto on aina ollut lähellä sydäntäni. Se on opettanut minulle tasapainoa ja syvää elämän viisautta. Olen kokenut, miten luonnon rytmit toistuvat myös kehoissamme. Tätä näkökulmaa haluan tuoda myös omilla joogatunneillani. Tuntini ovat yhdistelmä pohjoisen luonnon viisautta ja Katonah-joogaa. Perusjoogaopintojen (RYT200) ja Katonah-joogan lisäksi olen opiskellut yin-joogaa, kehonhoitamista sekä kiinalaista lääketiedettä.

Paula

PAULA BAND

RYT500-joogaopettaja

Joogamatkani alkoi noin 10 vuotta sitten, kun innostuin joogafilosofiakirjallisuudesta. Flowjoogaan ja dynaamiseen asanaharjoitukseen rakastuin Thaimaassa vuonna 2011, ja ensimmäisen RYT200 joogaopettajakoulutuksen kävin vuonna 2013 Thaimaassa klassisen dynaamisen hathajoogan, sivanandajoogan, suuntauksessa. Olen opettanut siitä lähtien muun muassa Etelä-Afrikassa, ja täysipäiväiseksi joogaopettajaksi siirryin vuonna 2016, kun olin valmistunut RYT500 joogaopettajaksi. Tämän jälkeen olen syventänyt osaamistani esimerkiksi Vinyasa Slow-koulutuksessa ja Somatic Studion kursseilla. Koen, että joogaharjoituksen tarkastelu ennakkoluulottomasti eri näkökulmista ja koulukunnista käsin, inspiroituminen sekä oman osaamiseni kyseenalaistaminen on tärkeää, joten lisäkouluttaudun aina kun mahdollista.
Opettajana pyrin yksilöllisyyteen myös ryhmätunneilla ja annan paljon vaihtoehtoja. Painotan turvallisia sekä järkeviä linjauksista asanoissa ja pyrin tarjoamaan jokaiselle sopivan haastavan, mutta lempeän harjoituksen leikkisyyttä tai huumoria unohtamatta. Pyrin luomaan ilmapiirin, jossa itsensä kohtaaminen ja salliminen sen hetkisestä mielen-ja kehontilasta riippumatta on turvallista. Tunneillani ei suoriteta hampaat irvessä, mutta mukavuusaluettaan pääsee halutessaan haastamaan.

bottom of page