top of page
Suvi

SUVI KOPONEN

YTT550-joogaopettaja/joogaterapeutti, tanssinopettaja, Barre-ohjaaja, liikunnanohjaaja (LAT), yrittäjä

Olen Suvitanssi & Yogan perustaja, Helsingistä kotoisin oleva tanssija, tanssinopettaja ja joogaopettaja. Tanssi kuuluu vahvasti elämääni ja tanssitaustani tulee kilpatanssista. Kyseinen laji vei minut mukanaan jo pikkutyttönä. Suomen maajoukkueessa kilpailukokemusta vuosien varrella tuli niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Aktiivisen kilpauran jälkeen olen työskennellyt erilaisissa tanssiproduktioissa. Tanssi- ja joogatuntien lisäksi ohjaan monipuolisesti liikuntaa. Liikunnan ammattitutkinnon ja personal trainer -opinnot, suoritin Vuokatin Urheiluopistossa. Pyrin kehittämään ammattitaitoani aktiivisesti erilaisilla koulutuksilla. Joogaopettajaopinnot olen suorittanut Villa Mandalassa. RYT200-koulutuksen jälkeen halusin vielä syventää ymmärrystäni joogasta ja kehittää omaa osaamistani, jotta voisin auttaa asiakkaitani entistä paremmin. Niinpä luonnollinen jatkumo oli Mandalan Joogaopettajien 350h jatkokoulutus, josta valmistuin Joogaterapeutiksi.

Haluan kannustaa ihmisiä liikkumaan ja löytämään itselleen sopivan liikuntamuodon. Studiolla löydät minut joko salin puolelta tai respan takaa.

Olet lämpimästi tervetullut!

Vesa

VESA ROUVINEN

RYT500-joogaopettaja

Olen harrastanut joogaa noin viisitoista vuotta ja opettanut päätyökseni joogaa kohta viisi vuotta.

Haluan innostaa ihmisiä joogan pariin kehittämään niin voimaa, kuin liikkuvuutta, mutta ennen kaikkea päästämään hetkeksi kaikesta irti ja nauttimaan hetkestä.
Tunneillani on aina jokin teema, jota kohti rakennan tuntiani. Tunneilla asanat rakennetaan turvallisesti, huolellisesti omaa kuntoa kunnioittaen ja annan aina asanoille vaihtoehtoja.

Tunnit ovat rauhallisia ja mukana pysyy varmasti.

Nähdään tunneilla!

Katriina.jpg

KATRIINA POHJOLA

PhysioPilates-ohjaaja, barre-ohjaaja, Fysioterapeutti (AMK)

Yli kymmenen vuotta sitten osallistuin ensimmäiselle pilatestunnille ja se vei heti sydämeni. Olen koulutukseltani fysioterapeutti sekä pilates- ja barre-ohjaaja. Kiinnostukseni kohteet ovat äitiys- ja lantionpohjafysioterapiassa sekä työikäisten tuki-ja liikuntaelinvaivoissa.

 

Ohjaan pilatesryhmätuntien lisäksi yksityis- ja duotunteja. Ohjaajana huomioin jokaisen asiakkaan yksilönä ja pyrin luomaan tunneille energisen, mutta samanaikaisesti rauhallisen tunnelman. Harjoitteissa on vaikutteita klassisesta pilateksesta modernilla twistillä. Jokainen on tervetullut tunneilleni juuri sellaisena kuin on, omana itsenään.

Johanna

JOHANNA SALONEN

Liikunnanohjaaja (AMK), Somatic Pilates -ohjaaja

Olen koulutukseltani liikunnanohjaaja (AMK) ja Somatic Pilates-ohjaaja. Olen ohjannut säännöllisesti erilaisia ryhmäliikuntatunteja viimeisen 15-vuoden ajan. Tärkeimpänä ohjaustyössäni pidän sitä, että näen sinun onnistuvan ja löytävän liikunnan tuoman hyvän olon. Ohjaamilleni tunneille voi osallistua kuka vain iästä tai mahdollisista rajoitteista huolimatta. Liikkeet tehdään aina kehoa kuunnellen ja kunnioittaen, jokainen omalla tasollaan.


Lämpimästi tervetuloa, nähdään tunneilla!

Susa

SUSA MATSON

Tanssinopettaja

Löysin kilpatanssin kymmenvuotiaana, lajin parissa vierähti yli 20 vuotta. Vuosien saatossa mukaan tuli showtanssi ja harrastus muuttui työksi. Nykyisin opetan pääsääntöisesti paritansseja ja soolo lattareita. Opetusfilosofiani on rento meininki. Tärkeintä on miltä tanssi tuntuu ja jos se näyttää hyvältä niin se on plussaa!

Opetan Suvitanssi & Yogassa syksyn aikana teematunteja sekä workshoppeja.

Nähdään tanssilattialla!

Katja

KATJA KIUTTU

RYT200-joogaopettaja

Rakkauteni joogaan syttyi jo ensimmäisellä tunnilla. Aloitin joogapolkuni Astanga Vinyasasa-harjoituksella vuonna 2004 ja ensimmäiset vuodet vierähtivätkin sen parissa. Joogassa minua kiehtoi heti sen fyysisyys, mutta myös rauha ja pysähtyminen, hengityksen ja liikkeen saumaton yhdistäminen. Myöhemmin sain mahdollisuuden kokeilla toisenlaisia joogaharjoituksia. Ihastuin erityisesti Vinyasa Flow-joogaan, jossa tunnit vaihtelivat joka kerta. Siitä lähtien oma harjoitukseni on ollut flowta.

 

Perusjoogaopintojen (RYT200) lisäksi olen opiskellut yin-joogaa, dynaamista hatha-joogaa, embodied flowta ja prana flowta, pilatesta ja äitiyspilatesta. Lisäksi olen ilmajoogaopettaja. Matka oppilaana ja opettajana jatkuu toivottavasti läpi elämäni. Opettajana olen lempeä, tarkka ja kannustava. Rakastan opettamista ja uskon sen näkyvän tunneillani.

Opetan Suvitanssi & Yoga:ssa nautinnollisia, pitkiä flowtunteja, joissa hengitys ja liike yhdistyvät virtaavaksi joogaharjoitukseksi. Toivon, että oppilaani löytävät joogasta rauhan hetken omassa kehossa, tässä ja nyt.

Heidi

HEIDI TIAINEN

RYT500-joogaopettaja, tanssinopettaja ja tanssitaiteen maisteri

Olen tanssija, tanssi- sekä joogaopettaja. Valmistuin tanssitaiteen maisteriksi vuonna 2014 Teatterikorkeakoulun tanssijantaiteen linjalta ja tanssinopettajaksi (AMK) vuonna 2009 Turun Taideakatemiasta. Tieni joogan parissa olen aloittanut vuonna 2008 ja siitä lähtien se on ollut osa jokapäiväistä arkeani. 2018 valmistuin RYT500-joogaopettajaksi YogaSourcelta sekä sen jälkeen olen syventänyt koulutustani yin-joogan ja GroundingYinin parissa. 

 

Minulle jooga on kehon ja mielen välinen yhteys, kokonaisuus, joka tuo lähemmäs omaa rytmiä, voimaa ja valoa. Ohjaajana haluan tuoda tunneilleni lempeyden sekä oman kehon kunnioituksen ja kuuntelun; jokainen harjoitus on aina uusi alku, jolloin voi sukeltaa kohti oman kehon sisäistä tanssia ja löytää jotakin uutta itsestään.

Paula

PAULA BAND

RYT500-joogaopettaja

Joogamatkani alkoi noin 10 vuotta sitten, kun innostuin joogafilosofiakirjallisuudesta. Flowjoogaan ja dynaamiseen asanaharjoitukseen rakastuin Thaimaassa vuonna 2011, ja ensimmäisen RYT200 joogaopettajakoulutuksen kävin vuonna 2013 Thaimaassa klassisen dynaamisen hathajoogan, sivanandajoogan, suuntauksessa. Olen opettanut siitä lähtien muun muassa Etelä-Afrikassa, ja täysipäiväiseksi joogaopettajaksi siirryin vuonna 2016, kun olin valmistunut RYT500 joogaopettajaksi. Tämän jälkeen olen syventänyt osaamistani esimerkiksi Vinyasa Slow-koulutuksessa ja Somatic Studion kursseilla. Koen, että joogaharjoituksen tarkastelu ennakkoluulottomasti eri näkökulmista ja koulukunnista käsin, inspiroituminen sekä oman osaamiseni kyseenalaistaminen on tärkeää, joten lisäkouluttaudun aina kun mahdollista.
Opettajana pyrin yksilöllisyyteen myös ryhmätunneilla ja annan paljon vaihtoehtoja. Painotan turvallisia sekä järkeviä linjauksista asanoissa ja pyrin tarjoamaan jokaiselle sopivan haastavan, mutta lempeän harjoituksen leikkisyyttä tai huumoria unohtamatta. Pyrin luomaan ilmapiirin, jossa itsensä kohtaaminen ja salliminen sen hetkisestä mielen-ja kehontilasta riippumatta on turvallista. Tunneillani ei suoriteta hampaat irvessä, mutta mukavuusaluettaan pääsee halutessaan haastamaan.

bottom of page