Olen Suvitanssi & Yogan perustaja, Helsingistä kotoisin oleva tanssija, tanssinopettaja ja joogaopettaja. Tanssi kuuluu vahvasti elämääni ja tanssitaustani tulee kilpatanssista. Kyseinen laji vei minut mukanaan jo pikkutyttönä. Suomen maajoukkueessa kilpailukokemusta vuosien varrella tuli niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Aktiivisen kilpauran jälkeen olen työskennellyt erilaisissa tanssiproduktioissa. Tanssi- ja joogatuntien lisäksi ohjaan monipuolisesti liikuntaa. Liikunnan ammattitutkinnon ja personal trainer -opinnot, suoritin Vuokatin Urheiluopistossa. Pyrin kehittämään ammattitaitoani aktiivisesti erilaisilla koulutuksilla. RYT200-koulutuksen lisäksi olen valmistunut Yinjoogaopettajaksi Villa Mandalasta.

Haluan kannustaa ihmisiä liikkumaan ja löytämään itselleen sopivan liikuntamuodon. Studiolla löydät minut joko salin puolelta tai respan takaa.

Olet lämpimästi tervetullut!

RYT200-joogaopettaja, tanssinopettaja, liikunnanohjaaja (LAT), yrittäjä

SUVI KOPONEN

Olen harrastanut joogaa noin viisitoista vuotta ja opettanut päätyökseni joogaa kohta viisi vuotta.

Haluan innostaa ihmisiä joogan pariin kehittämään niin voimaa, kuin liikkuvuutta, mutta ennen kaikkea päästämään hetkeksi kaikesta irti ja nauttimaan hetkestä.
Tunneillani on aina jokin teema, jota kohti rakennan tuntiani. Tunneilla asanat rakennetaan turvallisesti, huolellisesti omaa kuntoa kunnioittaen ja annan aina asanoille vaihtoehtoja.

Tunnit ovat rauhallisia ja mukana pysyy varmasti.

Nähdään tunneilla!

RYT500-joogaopettaja

VESA ROUVINEN

Yli kymmenen vuotta sitten osallistuin ensimmäiselle pilatestunnille ja se vei heti sydämeni. Olen koulutukseltani alunperin liiketalouden tradenomi ja tänä vuonna valmistuin myös fysioterapeutiksi sekä PhysioPilates-ohjaajaksi. Kiinnostukseni kohteet ovat äitiys- ja lantionpohjafysioterapiassa sekä työikäisten tuki-ja liikuntaelinvaivoissa.

 

Ohjaan pilatesryhmätuntien lisäksi yksityis- ja duotunteja. Ohjaajana huomioin jokaisen asiakkaan yksilönä ja pyrin luomaan tunneille energisen, mutta samanaikaisesti rauhallisen tunnelman. Harjoitteissa on vaikutteita klassisesta pilateksesta modernilla twistillä. Jokainen on tervetullut tunneilleni juuri sellaisena kuin on, omana itsenään.

PhysioPilates-ohjaaja ja Fysioterapeutti (AMK)

KATRIINA POHJOLA

Olen koulutukseltani liikunnanohjaaja (AMK) ja Somatic Pilates-ohjaaja. Olen ohjannut säännöllisesti erilaisia ryhmäliikuntatunteja viimeisen 15-vuoden ajan. Tärkeimpänä ohjaustyössäni pidän sitä, että näen sinun onnistuvan ja löytävän liikunnan tuoman hyvän olon. Ohjaamilleni tunneille voi osallistua kuka vain iästä tai mahdollisista rajoitteista huolimatta. Liikkeet tehdään aina kehoa kuunnellen ja kunnioittaen, jokainen omalla tasollaan.


Lämpimästi tervetuloa, nähdään tunneilla!

Liikunnanohjaaja (AMK)

JOHANNA SALONEN

Löysin kilpatanssin kymmenvuotiaana, lajin parissa vierähti yli 20 vuotta. Vuosien saatossa mukaan tuli showtanssi ja harrastus muuttui työksi. Nykyisin opetan pääsääntöisesti paritansseja ja soolo lattareita. Opetusfilosofiani on rento meininki. Tärkeintä on miltä tanssi tuntuu ja jos se näyttää hyvältä niin se on plussaa!

Opetan Suvitanssi & Yogassa syksyn aikana teematunteja sekä workshoppeja.

Nähdään tanssilattialla!

Tanssinopettaja

SUSA MATSON

Rakkauteni joogaan syttyi jo ensimmäisellä tunnilla. Aloitin joogapolkuni Astanga Vinyasasa-harjoituksella vuonna 2004 ja ensimmäiset vuodet vierähtivätkin sen parissa. Joogassa minua kiehtoi heti sen fyysisyys, mutta myös rauha ja pysähtyminen, hengityksen ja liikkeen saumaton yhdistäminen. Myöhemmin sain mahdollisuuden kokeilla toisenlaisia joogaharjoituksia. Ihastuin erityisesti Vinyasa Flow-joogaan, jossa tunnit vaihtelivat joka kerta. Siitä lähtien oma harjoitukseni on ollut flowta.

 

Perusjoogaopintojen (RYT200) lisäksi olen opiskellut yin-joogaa, dynaamista hatha-joogaa, embodied flowta ja prana flowta, pilatesta ja äitiyspilatesta. Lisäksi olen ilmajoogaopettaja. Matka oppilaana ja opettajana jatkuu toivottavasti läpi elämäni. Opettajana olen lempeä, tarkka ja kannustava. Rakastan opettamista ja uskon sen näkyvän tunneillani.

Opetan Suvitanssi & Yoga:ssa nautinnollisia, pitkiä flowtunteja, joissa hengitys ja liike yhdistyvät virtaavaksi joogaharjoitukseksi. Toivon, että oppilaani löytävät joogasta rauhan hetken omassa kehossa, tässä ja nyt.

RYT200-joogaopettaja

KATJA KIUTTU

Joogamatkani alkoi noin 10 vuotta sitten, kun innostuin joogafilosofiakirjallisuudesta. Flowjoogaan ja dynaamiseen asanaharjoitukseen rakastuin Thaimaassa vuonna 2011, ja ensimmäisen RYT200 joogaopettajakoulutuksen kävin vuonna 2013 Thaimaassa klassisen dynaamisen hathajoogan, sivanandajoogan, suuntauksessa. Olen opettanut siitä lähtien muun muassa Etelä-Afrikassa, ja täysipäiväiseksi joogaopettajaksi siirryin vuonna 2016, kun olin valmistunut RYT500 joogaopettajaksi. Tämän jälkeen olen syventänyt osaamistani esimerkiksi Vinyasa Slow-koulutuksessa ja Somatic Studion kursseilla. Koen, että joogaharjoituksen tarkastelu ennakkoluulottomasti eri näkökulmista ja koulukunnista käsin, inspiroituminen sekä oman osaamiseni kyseenalaistaminen on tärkeää, joten lisäkouluttaudun aina kun mahdollista.
Opettajana pyrin yksilöllisyyteen myös ryhmätunneilla ja annan paljon vaihtoehtoja. Painotan turvallisia sekä järkeviä linjauksista asanoissa ja pyrin tarjoamaan jokaiselle sopivan haastavan, mutta lempeän harjoituksen leikkisyyttä tai huumoria unohtamatta. Pyrin luomaan ilmapiirin, jossa itsensä kohtaaminen ja salliminen sen hetkisestä mielen-ja kehontilasta riippumatta on turvallista. Tunneillani ei suoriteta hampaat irvessä, mutta mukavuusaluettaan pääsee halutessaan haastamaan.

RYT500-joogaopettaja

PAULA BAND

Johanna Sulkumäki on 9-vuotiaiden kaksospoikien äiti, joka on viime vuosina halunnut lisää kehon ja mielen hyvinvointia elämäänsä. Johanna on käynyt Asahi Health®-ohjaajakoulutuksen reilu vuosi sitten ja tykkää Asahissa mm. siitä, että se sopii kaikille iästä ja kunnosta riippumatta. Omatkin niskakivut ovat helpottaneet Asahin myötä. Syksyn aikana Johannan kokemus tulee karttumaan lasten joogaohjaajakoulutuksen (Barnyoga.com) sekä kokonaisvaltaisen rentoutusohjaajan koulutuksen myötä.

BarnYoga- ja Asahi-ohjaaja

JOHANNA SULKUMÄKI

Suvitanssi & Yoga

Lauttasaarentie 13, 00200 Helsinki

+358 403617200

©2018  SUVITANSSI