top of page

SUVITANSSI & YOGA:N VARAUS- MAKSU- JA PERUUTUSEHDOT

 

Olemme pieni studio suurella sydämellä. Kaikki ryhmämme ovat pieniä ja toivomme että huomioit kanssa liikkujat noudattamalla seuraavia ehtoja.

 

Saat varauksen tehtyäsi sähköpostiin varausvahvistuksen. Viestin yhteydessä näet tunti/workshop kohtaiset peruutusehdot. Tutustuthan niihin aina huolellisesti.

Viikkotuntien varaus ja peruutus:

Varaathan paikkasi kaikille viikkotunneille varausjärjestelmän kautta, näin varmistat paikkasi tunnilla. Tunneille on minimiosallistujamäärä jotta tunti pidetään, ilmoittauduthan ajoissa. Mikäli tunnille ei ole tarpeeksi ilmoittautuneita kahta tuntia ennen tunnin alkua, se peruuntuu automaattisesti ja ilmoittautuneille tulee tästä sähköposti. Aikaisille aamutunneille (07.00) ja sunnuntain aamutunneille ilmoittautumiset ja peruutukset edellisenä iltana.

KAIKKI peruutukset tulee tehdä varausjärjestelmän kautta VIIMEISTÄÄN kaksi tuntia ennen tunnin alkua. Poikkeuksena edellä mainitut aamutunnit.

Emme valitettavasti voi ottaa peruutuksia vastaan puhelimitse, sähköpostilla tai viesteillä sosiaalisen median kautta. Peruuttamattomista varauksista veloitamme kyseisen tunnin mukaisen normaalin tuntihinnan.

Kurssien ja workshopien peruutus:

Mahdolliset peruutukset kursseille tulee tehdä 7 vrk ennen kurssin alkua. Mikäli ilmoittautumista ei peruta ollenkaan tai peruutus tehdään kurssipäivänä, perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan.

 

Sairaustapauksissa saat kurssimaksun kokonaisuudessaan takaisin esittämällä lääkärintodistuksen viikon (7vrk) kuluessa kurssista. Voit vaihtaa veloituksetta kurssille toisen osallistujan.

 

Jos kurssi on maksettu liikunta- tai kulttuuriedulla, maksua ei voi palauttaa. Siinä tapauksessa voit käyttää peruutusehtojen mukaisen osan maksustasi johonkin vastaavaan kurssiin.

 

Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen peruutukset tulee ilmoittaa sähköpostitse info@suvitanssi.fi

Emme ota peruutuksia vastaan puhelimitse tai viesteillä sosiaalisen median kautta.

 

Saat laskun kurssista ennen kurssin alkua ja maksamalla laskun eräpäivään mennessä, varmistat myös paikkasi kurssilla. Peruutukseksi ei kelpaa kurssin maksamatta jättäminen.

 

Mikäli kurssi perutaan järjestäjän johdosta, palautetaan kurssimaksu kokonaisuudessaa.

 

Suvitanssi & Yoga pidättää itsellään oikeuden mahdollisiin ohjaaja ja sisältö muutoksiin tarvittaessa. Näistä ilmoitetaan osallistujille aina etukäteen.

bottom of page