top of page
Niinan pilates
Aamun joogatunti
Niinan iltabarre
Suvin joogatunti
Salsatunti
Illan barretunti
Illan Barretunti
Niinan pilatestunti
Joogatunti auringonlaskussa
Ryhmäkuva kevät '23
Tanssitunti
Jooga
Pilates
Ryhmäkuva syksy '23
Aamujooga
Iltajooga
Barretunti

Acerca de

Split Wellness.pdf (3).png

 

 

 

Aloita uusi vuosi ihanalla hyvinvointilomalla Teneriffan auringon alla!

Wellness-viikon ohjelmaan sisältyy tanssia, joogaa, pilatesta ja barrea – lähde siis mukaan nauttimaan ihanasta tunnelmasta, hyvästä olosta ja Teneriffan saaren vehreistä maisemista!

Tietoa viikosta

Tämä matka sopii kaiken tasoisille liikkujille. Niinan ja Suvin ohjaamilla tanssi-, jooga-, pilates- ja barre-tunneilla on tarjolla vaihtoehtoja, jotta jokainen löytää kuntotasolleen sopivan version. Halutessasi voit tehdä kevyemmän/helpomman vaihtoehdon tai vaihtoehtoisesti haastaa itseäsi, jos siltä tuntuu. Tunnit ovat avoimen tason tunteja.

Wellness-viikko järjestetään Teneriffan Callao Salvajen pienessä rannikkokaupungissa sijaitsevassa hotelli Atlantic Holidayssa. Elegantti hotelli sijaitsee aivan meren äärellä, ja pääsetkin treemaanaan vertaansa vailla olevissa maisemisa ihaillen Atlantin valtamerta ja vehreää La Gomeran saarta. Matkan hintaan sisältyy aamiainen, Niinan ja Suvin ohjaamat tunnit sekä kaikki muut hotelli Atlantic Holidayn maksuttomat palvelut. 

Lisätietoja matkasta löydät Apollomatkojen sivulta, josta pääset tekemään myös varauksen: 

www.apollomatkat.fi

Wellness-viikko Teneriffalla
31.12.2023-7.1.2024

Hyvinvointiloma Kroatiassa

Split Wellness

  • Instagram
  • Facebook

Kevään matka tulossa myyntiin pian!
Varaa siis jo kalenterista ajankohta 22.-26.5.2024 ja pysy kuulolla.

Haluatko hyvinvointimatkalle kauniiseen Kroatiaan?

Hotellimme sijaitsee upealla ja rauhallisella Podstranan rannikolla, hieman Splitin keskustan ulkopuolella. Aamuisin voit pulahtaa kristallinkirkkaaseen Adrianmereen ja iltaisin nauttia upeista auringonlaskuista hotellin rannalla.

Tällä matkalla voit yhdistää helposti ranta- ja kaupunkiloman. Splitin kiehtova vanhakaupunki ja kuvankaunis saaristo houkuttelevat päiväretkelle.

Vanhankaupungin sokkeloiset kadut ovat ainutlaatuinen historiallinen labyrintti, sekoitus 300-luvun vaihteessa rakennettua roomalaista palatsia ja sen sisälle 1400-luvulla noussutta venetsialaiskaupunkia.

Vanhankaupungin ja meren välissä kulkee rantapromenadi Riva, kaupunkilaisten yhteinen olohuone, jossa on mukava istuskella kahviloiden terasseilla ohikulkijoita katselemassa.

Matkalle voit lähteä yhdessä ystävän tai puolison kanssa tai yhtä hyvin yksin.

Hotellin miljöö tarjoaa täydelliset puitteet hyvinvointilomallesi. Jokainen pienikin

yksityiskohta on tarkkaan mietitty ja saat nauttia ajastasi kaikilla aisteillasi.

Ohjelma:

Matkan aikana sinulla on mahdollisuus osallistua Niinan ja Suvin ohjaamille tunneille. Monipuolisesta ohjelmasta löytyy tanssia, joogaa, pilatesta sekä barrea. Harjoitukset tehdään hotellin isolla kattoterassilla, josta avautuu upeat näkymät suoraan merelle.

Aloitamme päivän yhteisellä aamuharjoituksella ennen aamupalaa ja kokoonnumme iltaharjoitukseen illansuussa hyvissä ajoin ennen auringonlaskua. Viimeisen illan harjoitus pidetään hieman aikaisemmin, jotta ehdimme rauhassa valmistautua yhteiseen illanviettoon. Voit halutessasi jättää harjoituksia väliin ja osallistua juuri niin paljon tai vähän kuin haluat.

 

Tässä esimerkkinä syksyn matkan aikataulu:

Keskiviikko 

Klo: 17.45
Tervetulotilaisuus + smoothie


Klo: 18.00
Tanssi - LatinMix, virittäytyminen lomaan - Niina

 

LatinMix on mukaansatempaava tanssillinen tunti. Tutustumme monipuolisesti latinalaistansseihin lyhyiden ja helppojen askelsarjojen muodossa, iloisella ja rennolla otteella. Tanssimme sambaa, cha cha chaata, jiveä ja bachataa.


Torstai 

Klo: 08.00

SlowFlow jooga - Hyvää huomenta Split - Suvi

Ensimmäisen aamun joogatunnilla herättelemme lempeästi kehoa ja mieltä. Tunnilla edetään virtaavasti asennosta toiseen. Harjoitus vahvistaa ja avaa kehoa hengityksen ja turvallisesti linjattujen asanoiden avulla. Dynaaminen, mutta lempeä harjoitus kehittää monipuolisesti voimaa, liikkuvuutta ja tasapainoa.

Klo: 18.00

Barre - Ryhtiä ja voimaa - Niina

Barre on tehokas koko kehon treeni, joka tehdään balettitankoa eli barrea apuna käyttäen. Tankona meillä toimii tällä kertaa terassin kaide. Barressa yhdistyy baletti, jooga ja pilates. Liikkeet ovat yksinkertaisia, mutta tehokkaita. Erityisesti pakarat, reidet, keskivartalo ja jalkaterän pienet lihakset pääsevät töihin barre-tunnilla.
Tunnilla liikkeet tehdään menevän musiikin mukana, mikä tuo treeniin energiaa sekä auttaa jaksamaan myös ne viimeiset toistot.

Perjantai 

Klo: 08.00

Pilates - Vahva ja liikkuva keho - Niina

Pilateksen ideana on lisätä kehon notkeutta, voimaa ja vahvistaa vartalon syviä lihaksia.

Pilates keskittyy vatsan lihasten vahvistamiseen, tasapainon kehittämiseen ja ryhdin parantamiseen.

Teemme harjoitukset rauhallisesti hengityksen rytmittämänä. Liikkeet tehdään pääosin lattialla (matolla) kehon omaa painoa hyödyntäen.

Klo: 18.00

Barre - Poltetta pakaroihin - Suvi

 

Tehokkaan, koko kehoa vahvistan treeniin lisäksi, keskitymme tällä tunnilla erityisesti pakaroiden vahvistamiseen ja herättelyyn.


Lauantai 

Klo: 08.00

Yin & Yang jooga - It's all about balance - Suvi

Lauantai-aamun joogatunnilla yhdistyy kaksi toisiaan täydentävää vastavoimaa: dynaaminen ja vahvistava SlowFlow sekä rauhallinen, rentouttava ja palauttava Yinjooga. 

Klo: 17.00

Tanssi - Salsa - kohti viimeistä yhteistä iltaa - Niina & Suvi

 

Salsa on vauhdikas lattaritanssi. Käymme rauhalliseen tahtiin läpi salsan perusteita sekä harjoittelemme kuubalaiseen tanssiin kuuluvaa rentoa, mutta naisellista liikettä. Lopuksi teemme opituista askelista tanssisarjan ja tanssimme niin, että rytmit raikaa koko Podstranan alueella.


Klo: 19.30
Yhteinen illallinen hotellilla.


Tuntien aikana annamme kaikille vaihtoehtoja, jotta jokainen löytää kuntotasolleen sopivan tason. Halutessasi voit tehdä kevyemmän/helpomman vaihtoehdon tai vaihtoehtoisesti haastaa itseäsi, jos siltä tuntuu.

Tunnit ovat avoimen tason tunteja.

Mukaan tarvitset oman joogamaton.

Hotellimme:
Yövymme perheomisteisessa, ekologisessa BOUTIQUE hotellissa Podstranan alueella. Hotel Split**** on ekologisten hotellien edelläkävijä. Hotelli on suunniteltu ja rakennettu ympäristöystävällisin periaatteiden mukaan, erityisesti veden ja energian säästämisen osalta. Lähes päästötön kiinteistö on ansainnut ”Green Hotels-sertifikaatin”.

Ystävällinen henkilökunta toivottaa sinut sydämellisesti tervetulleeksi.

Alakerroksen terassihuoneista voit laskeutua portaita pitkin suoraan rannalle.

 

Jos haluat aloittaa lomasi aikaisemmin tai jatkaa sitä pidempään, wellness-matkalaisillamme on mahdollisuus varata huone sopimushintaan.

www.hotelsplit.com

@hotelsplit

Ohjaajat:

Niina ja Suvi ovat liikunnanalan ammattilaisia ja työskennelleet monipuolisesti liikunnan parissa

viimeiset 20 vuotta. Molempien ohjaustyyli on hyvin asiakaslähtöistä.

Niina on syventynyt viime vuosina pilatekseen ja Suvi taas kouluttautunut joogan puolella.

Molempia yhdistää rakkaus lattaritansseihin ja kilpatanssilattioita he ovat kiertäneet yhdessä jo lapsena. Molemmat ovat kouluttautuneet myös Barre-ohjaajiksi.

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi nauttimaan Split Wellness -matkallemme.

Olemme tavoitettavissa koko matkan ajan, jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää.

Etäisyydet + palvelut:

Lentokentältä on n. 20-25min taksimatka hotellille. Itse olemme todenneet Uberin hyväksi vaihtoehdoksi lentokentältä hotellille siirtymiseen.

Hotellilta Splitin vanhaan kaupunkiin on n. 15-20min taksimatka.

Lähialueen palveluista löytyy kaksi kauppakeskusta, joihin on mahdollista varata omakustanteisesti hotellin tarjoama kuljetus. Hotellin vierestä löytyy pieni minimarket.

Hotellissa toimii Sea L’aroma Spa & Wellness hoitola. Suosittelemme tekemään varaukset hierontaan ja hoitoihin etukäteen ennen matkaa.
Hotellin Spa on räätälöinyt omat hinnat wellness matkalaisillemme.

@sea.laroma.spa

bottom of page